Wordt u ook zo blij van een nieuw behang? Wij als echte ‘behangfanaten’ wel. Schroom niet en maak een vrijblijvende afspraak in onze behangstudio.

Behang is helemaal hip!

Met behang geef je het interieur heel snel een volledig andere uitstraling. Je kunt veel kanten op met behang. Was vroeger behang met name functioneel, maar tegelijk ook een tikkeltje saai; het huidige behang maakt je huis echt mooier.

En het grote voordeel van behang is, dat mocht je na verloop van tijd zin hebben in iets nieuws dit eenvoudig te realiseren is. Op die manier kun je met een relatief kleine aanpassing je interieur weer een verfrissende look geven.

Uitgebreide collectie

We hebben een uitgebreide collectie behang met verschillende uni’s, maar ook veel soorten met leuke patronen of prints. Leuk om een kamer mee te behangen, maar ook het behangen van één muur geeft al een heel ander gezicht. Een woonkamer, hal, slaapkamer, wc, keuken er is altijd wel een mooie behangsoort voor te vinden.

Met behang geef je een eigen stijl aan je huis. Een echte eyecatcher!

Welke stijl u ook heeft – van natuurlijk tot grafisch van en van modern tot klassiek  – bij ons slaagt u altijd.

Ook onze moderne wallprints zijn geliefd. Dat zijn grote prints die de hele muur vullen. Deze prints kunnen zelfs geheel op maat worden gemaakt.

Wil je echt iets vernieuwends? Kies dan bijvoorbeeld voor één van onze behangcirkels.

Bij ons heeft u de keuze uit een uitgebreide collectie behangboeken van gerenommeerde behangproducenten als Arte, Hooked on Walls, Eijffinger, BN Wallcoverings, Kek Amsterdam, Rebel Walls, Studio Ditte en Esta Home.

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang is overschilderbaar en is verkrijgbaar in verschillende diktes. Het is zeer sterk en zorgt bijvoorbeeld voor een naadloze afwerking van uw nieuwbouw wanden. Kleine gaatjes worden moeiteloos verborgen en ook scheuren en andere oneffenheden kunnen er mee worden weggewerkt.

Ook dit behang wordt door ons verkocht en kan desgewenst vakkundig door ons worden aangebracht en worden voorzien van een goede muurverf.

Vakkundig advies

In onze behangstudio wordt u voorzien van een vakkundig advies passend bij uw woonwensen en woonsituatie. Door een goed advies komt u niet voor verrassingen te staan. Wij nemen de tijd voor u en denken met u mee over de kleur en soort behang.

Op uw gemak kunt u zelf door onze boeken bladeren. Natuurlijk mogen de behangboeken enkele dagen mee naar huis worden genomen om in alle rust thuis te beslissen. In uw eigen woonsituatie kunt u naar onze mening immers het beste zien of het behang goed past.

Behang aanbrengen

Behang kunt u uiteraard zelf aanbrengen. Wij hebben alle behangmaterialen in huis. Uiteraard is het ook mogelijk om het behang door ons te laten aanbrengen. Onze vakmensen zorgen er dan voor dat het behang snel en vakkundig op de wand wordt aangebracht.

Merken