© Foto KEK Amsterdam, www.kekamsterdam.nl

Bij Schildersbedrijf Kok kunt u terecht voor al uw schilderwerken, glas- en behangprojecten.

Ruim 50 jaar geleden zijn wij als klein schildersbedrijf begonnen. Al die tijd wordt de grootste zorg besteed aan al uw schilder-, behang- en glaswerk. Onze professionele schilders leveren echt vakwerk af. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, het behangen van uw woning of het vervangen van een ruit; kwaliteit en service staan bij ons voorop.

De derde generatie staat inmiddels aan het roer. Aart Kok is, zoals hij zelf zegt, bijna met de kwast in zijn hand geboren. Al op jonge leeftijd werd duidelijk dat hij later schilder zou worden. Hij heeft daarom ook meerdere schildersopleidingen met succes voltooid. En mag zelfs als één van de weinigen in Nederland de titel Meesterschilder voeren. Aan kennis en kunde dus geen gebrek.

Daarnaast zijn er 7 schilders  voor ons schildersbedrijf dagelijks in touw. Allemaal beschikken ze over vaktechnische diploma’s en ruime ervaring. Naast de schilders- en glaswerkzaamheden leveren wij ook behang. U kunt vrijblijvend op afspraak een bezoek brengen aan onze behangstudio. Dus voor optimale kwaliteit, garantie, zekerheid en vertrouwen kiest u voor onze vakmensen.